Óvoda

Micimackó csoport - Napocska csoport - Csillagocska csoport

Aktualitás híreinket, eseményeinket megtalálja Facebook oldalunkon:

Óvodánk 2014 szeptemberében kezdte meg működését egy óvodai csoporttal, az egységes gyógypedagógiai módszertani intézmény részeként.

A 2017/2018-as tanévtől csoportjaink száma kettőre, a 2021/2022-es tanévtől háromra bővült.


Az óvodai fejlesztő tevékenység a szakértői bizottság által megállapított diagnózisra épülő támogató tevékenység, amelynek célja a célzott fejlesztés, ami a későbbi integráció szocializációs feltételeit teremti meg.

Az egyéni fejlődési különbségek és életkori sajátosságok miatt a fejlesztés egyéni és kiscsoportos formában történik, a gyermekek fejlődési ritmusához alkalmazkodó lépésekben, játékos formában. Az egyéni fejlődési különbségeket figyelembevevő, differenciált fejlesztés biztosítja e speciális igényű gyermekcsoport számára az esélyegyenlőséget.

Célunk, hogy a családokkal együttműködve alakítsuk ki és támogassuk a gyermekek fejlődését és szocializációját a - gyermek lehetőségeinek megfelelő - sikeres iskolai integráció elősegítése érdekében.

Esély Pedagógiai Központ Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Békéscsaba  - Magyarbánhegyesi Tagintézmény - 5667 Magyarbánhegyes, Kossuth u. 81.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el