Rólunk

Ahol a különbözőség egyesít! 

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy egy interaktív sétára invitáljuk Önt iskolánkba!


Honlapunkon részletesen megismerheti intézményünket. Megmutatjuk Önnek, hogy iskolánkban korszerű körülmények között, magas szintű szakmai munka folyik.

Intézményünkben az óvodás kortól a középiskola végéig azoknak a fiataloknak nyújtunk speciális komplex segítő szolgáltatást, akik egészségügyi-, pszichés- vagy szociális okok miatt megkülönböztetett figyelmet igényelnek, és olyan szakmákat oktatunk, melyek az életre készítik fel fiataljainkat.

Ars poeticánkhoz híven a személyre szabott TANÍTÁS mellett igyekszünk tanulóinknak és családjaiknak sokrétű TÁMOGATÁSt nyújtani, mindezt szeretetteljes családias légkörben, nagyfokú TOLERANCIA mellett. Megmutatjuk, hogy közösségünket A KÜLÖNBÖZŐSÉG EGYESÍTi!

Iskolánk nevében köszönti Önt:


Sajben Mónika

                      

Esély Pedagógiai Központ Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Békéscsaba  - Magyarbánhegyesi Tagintézmény - 5667 Magyarbánhegyes, Kossuth u. 81.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el